Om lämnade data

Visa information om uppgifterna som lämnas till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av programmet

Data tillhandahålls till Kaspersky med Kaspersky Password Manager 10.2

Kaspersky skyddar all information som tagits emot i enlighet med lag och gällande Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

Du kan visa en lista över data som tillhandahålls under villkoren i Licensavtalet för slutanvändare (licensavtal) och Uttalande om databehandling för marknadsföringsändamål (Marknadsföringsmeddelande) i motsvarande juridiska dokument.

Du kan läsa licensavtalet i App Store.

Läs Meddelande om marknadsföring och inaktivera datasändning

Dessutom samtycker du till att förse Kaspersky med icke-personliga data genom att acceptera licensavtalet för slutanvändare.

Icke-personliga data lämnas till Kaspersky för följande syften:

För att förse dig med kärnfunktionerna i den förvärvade rättighetsinnehavarens programvara.

Om du loggar in på webbportalen med hjälp av ditt Facebook- eller Google-konto behöver rättighetsinnehavare, utöver den information som nämns ovan, ta emot och behandla följande icke-personliga data från din enhet:

För att förbättra programmets kvalitet.